Meniu

Livrare produse

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid DPD Romania sau prin Posta Romana in cazul localitatilor ce ar presupune un cost suplimentar de livrare prin curierat rapid.

Comenzile peste 150 lei au LIVRARE GRATUITA oriunde pe teritoriul Romaniei, iar pentru comenzile facute sub aceasta valoare costul de expediere este de 17 lei oriunde pe teritoriul Romaniei.

Livram prin curierat rapid cu DPD Romania. Daca localitatea ta nu e acoperita de DPD Romania, inseamna ca vom livra comanda prin Posta Romana. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Livrarea produselor comandate de pe site se face in cel mai scurt timp. Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru sau la unul din furnizori. Daca in anumite cazuri produsul este disponibil doar la comanda, un consultant va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate. In cazul produselor disponibile doar la comanda, solicitam plata in avans in proportie de 50% din pretul produsului. Diferenta de pret se achita la livrare.

Incasarea banilor se va face de catre agentul care va livreaza produsele, in cazul in care ati optat pentru plata cu numerar la livrare/ramburs.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii prin e-mail si nimic altceva in plus. Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat prin e-mail.

In cazul in care doriti livrarea produselor in afara teritoriului Romaniei, va rugam sa ne scrieti la adresa comenzi@glittio.ro .