Meniu

Livrare produse

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid GLS.

Comenzile peste 150 lei au LIVRARE GRATUITA oriunde pe teritoriul Romaniei, iar pentru comenzile facute sub aceasta valoare costul de expediere este de 17 lei oriunde pe teritoriul Romaniei.

Livrarea produselor comandate de pe site se face in cel mai scurt timp. Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru sau la unul din furnizori. Daca in anumite cazuri produsul este disponibil doar la comanda, un consultant va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate. In acest caz, termenul de livrare estimativ este de 7-10 zile lucratoare, timp necesar pentru productie.

Incasarea banilor se va face de catre agentul care va livreaza produsele, in cazul in care ati optat pentru plata cu numerar la livrare/ramburs.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii prin e-mail si nimic altceva in plus. Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat prin e-mail.

In cazul in care doriti livrarea produselor in afara teritoriului Romaniei, va rugam sa ne scrieti la adresa comenzi@glittio.ro .